Associació de Familiars, amics i amigues
de malats i malaltes d`Alzheimer i
altres demències d`Ontinyent
 
 
castellano
|
valencià
¿Què és Afao?

AFAO (Associació de Familiars, Amics i Amigues de Malalts i Malaltes d’Alzheimer i altres Demencias d’Ontinyent) és una entitat sense ànim de lucre que es va constituir el 22 de maig de 1997 gràcies a l'esforç d'un grup de familiars afectats per la malaltia d'Alzheimer per a obtindre suport e informació en un moment en què la malaltia era quasi desconeguda.
El seu àmbit d'actuació és comarcal.

El principal motiu que va impulsar els familiars a crear l'Associació va ser i continua sent el de donar a conéixer i revindicar davant de les institucions les necessitats reals que presenta el col·lectiu d'afectats per la malaltia d'Alzheimer.

AFAO està Declarada d'Utilitat Publica des de l'any 2005; açò vol dir que totes les donacions que es realitzen a l'entitat són deduïbles per al donant.

AFAO pertany a la Federació Valenciana d'Associacions de Malalts d'Alzheimer i també a la Confederació Nacional d'Associacions de Malalts d'Alzheimer.

El màxim Òrgan de Govern de l'entitat és l'Assemblea Genaral de Socis que es reunix com a mínim una vegada a l'any dins del 1er trimestre. Actualment AFAO compta amb 600 socis, entre els quals hi ha tant familiars d'afectats com col·laboradors sensibilitzats amb esta malaltia.

L'Associació és gestionada i representada per la Junta Directiva que es renova cada 3 anys. Actualment esta Junta Directiva està formada per la Presidenta, dos Vicepresidentes, la Secretària, la Tresorera i diversos/es vocals.

Des dels seus inicis la prioritat principal d'AFAO ha sigut donar suport i atenció tant als propis malalts com als seus familiars a través dels servicis que oferix la pròpia Associació.
 
C/. Orútjol, 2 / Ontinyent Teléfono: 96 291 05 39 / Fax: 96 291 05 39